Campagne De Testkaravaan succesvol afgerond

27/09/2017

Stad Blankenberge heeft van 11 tot 22 september ll. deelgenomen aan de campagne 'Testkaravaan'. De 'Testkaravaan' is een initiatief van de Provincie West-Vlaanderen waarbij personeelsleden de mogelijkheid hebben gekregen om gedurende 2 weken een duurzaam vervoermiddel uit te testen voor hun woon-werkverkeer. De vervoermiddelen die konden uitgetest worden waren elektrische fietsen, plooifietsen en een bakfiets.

65 personeelsleden van stad Blankenberge hebben deelgenomen. Zij legden in 2 weken samen 13.000 kilometer af op een duurzame manier en hebben 1,7 ton minder CO2 de lucht in gestoten. Uit alle deelnemers (ook personeelsleden die reeds duurzaam naar het werken komen konden deelnemen) werden er prijzen verloot. De prijzen werden op maandag 25 september ll. uitgereikt in aanwezigheid van Burgemeester De Clerck en voormalig wielrenner Johan Museeuw. De hoofdprijs, een elektrische fiets, werd gewonnen door Wim Knockaert van de dienst Bevolking.

eerste | vorige | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | volgende | laatste
  • Deel via facebook