Aanvraag tot vergunning en machtiging Zeeboerderij Westdiep RSS

De openbare consultatie van de aanvraag tot vergunning en machtiging Zeeboerderij Westdiep loopt vanaf 9 mei tot en met 7 juni 2020.

Colruyt Group heeft een aanvraag ingediend voor de installatie en exploitatie van een aquacultuurproject (Zeeboerderij Westdiep) in Zone C-Westdiepzone op de Belgische Noordzee. Het betreft een project voor de kweek van schelpdieren (blauwe mossel en platte oester) en van inheemse zeewieren.

De wettelijk voorziene openbare consultatie van deze aanvraag duurt 30 dagen en loopt vanaf 9 mei tot en met 7 juni 2020. Geïnteresseerden kunnen hun standpunten, opmerkingen en bezwaren tot en met 22 juni 2020 indienen, per post of per e-mail, gericht aan de BMM/UGMM, Vautierstraat 29 in 1000 Brussel t.a.v. Brigitte Lauwaert (blauwaert@naturalsciences.be). De bijhorende documenten zijn tot 9 mei digitaal beschikbaar op de website van de BMM.

Het dossier ligt gedurende de periode van de openbare consultatie elke werkdag gedurende minstens een halve dag ter inzage van de bevolking op de dienst Stedenbouw, R.O. en Milieu, Stadhuis Blankenberge. Zo lang de coronamaatregelen gelden is het dossier enkel ter inzage na voorafgaande afspraak via T 050 636 450.

Gepubliceerd op dinsdag 5 mei 2020 10.07 u.