Aanwerving assistent-projectleider B1-B3

Het Lokaal Bestuur Blankenberge zal een assistent-projectleider aanwerven in vast verband voor peiler grondgebiedzaken dienst Stedenbouw, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Aanwervingsvoorwaarden

  • minstens houder zijn van een bachelordiploma, bij voorkeur in een bouwkundige richting of van een gelijkwaardig diploma
  • slagen voor de selectieproeven

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen, een hoge mate van inzet bezitten, flexibel zijn en goede communicatieve vaardigheden bezitten.

Wedde

Wordt berekend in weddenschalen B1-B3. Als knelpuntberoep wordt relevante anciënniteit uit de openbare sector én maximaal 10 jaar relevante anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige meegerekend. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk uiterlijk tot en met vrijdag 31 mei 2019 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV, recent uittreksel uit het strafregister en het gevraagde diploma.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De data van de proeven zullen meegedeeld worden na afsluiting van de kandidaturen.