Koken met seizoensproducten - Herfstkookles

Koken met seizoensproducten - Herfstkookles

Koken met seizoensproducten is niet alleen goed voor het milieu en voor onze gezondheid. Het is bovendien erg lekker, want de producten zijn dan op hun best.

Patrick De Groote, traiteur en lesgever, biedt elk seizoen een nieuwe kookles aan. Telkens zet hij enkele typische seizoensproducten in de kijker: groenten en fruit, granen, maar ook vlees en/of vis. Na elke sessie geniet je van een volwaardige maaltijd en krijg je alle recepten uitgeschreven mee naar huis.

Focus herfstkookles: Champignons en bospaddenstoelen: verrassende soorten en smaken.

Locatie: Dienstencentrum De Bollaard, leskeuken en cafetaria (Koning Albert I-laan 112, 8370 Blankenberge)
Lesgever: Patrick De Groote

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Standaardtarief: € 30,00

Tickets

Organisatie

Cultuurcentrum Blankenberge

Filter op categorie