Interactieve schattenjacht in Blankenberge Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht in de vakantie? Koop dan de kant-en-klare speurtocht Super Secret aan € 34,90 i.p.v. € 59,90 (met kortingscode SCRT012020 op www.dasbox.be).

Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie in Blankenberge? Super Secret is een interactieve en kant-en klare speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in één van de parken van Blankenberge.

De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 59,90
Basistarief: 59,90 €; Kortingstarief zomer: 34,90 €

Organisatie

Das Box

Filter op categorie