Radi'O Zoutloos (Studio ORKA, 6+)

grote weergave Radi'O Zoutloos (Studio ORKA) Alle foto's - 1 ©Studio ORKA

Normaal zou 'Zoutloos' dit seizoen als locatievoorstelling toeren langsheen de Vlaamse woonzorgcentra. Als digitaal alternatief goot het gezelschap de voorstelling in een bijzonder ontroerend luisterspel, gebaseerd op de originele voorstelling – met de stemmen van onder meer Tania Van der Sanden, Dominique Van Malder en Ilse De Koe.

Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. Jimmy kijkt terug naar die bijzondere dag, wanneer hij voorgoed afscheid nam van zijn moeder Palmira.

'Radi'O Zoutloos' is pure magie, zalf voor de ziel, en geschikt voor iedereen van 6 tot 106 jaar.

____ 'Radi'O Zoutloos' bestaat uit zes afleveringen van circa 15 minuten. Van woensdag 26 mei t.e.m. zondag 30 mei wordt het luisterspel gratis aangeboden via de website van het cultuurcentrum. Wie interesse heeft, kan zich op voorhand reeds inschrijven en ontvangt daags voordien een herinnering via mail.

____ 'Radi'O Zoutloos' is een luisterverhaal van Studio ORKA, in coproductie met De Grote Post, kleinVerhaal en TAZ, met steun van de Vlaamse Overheid en Stad Gent.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum Blankenberge

Filter op categorie