Winterpret

Beleef de wintermaanden als nooit tevoren. Van 3 december 2021 tot 9 januari 2022 staat op het Koning Leopold III-plein het wervelende winterdorp Winterpret.

Winterpret, dat is een schaatspiste met après-skibar Aspen, een torenhoge Make a wish-kerstboom, het Huis van de Kerstman, minichalets, een gl├╝hweintoren en een reuze led-bal. En vergeet de traditionele kraampjes met verwarmende drankjes en ander lekkers niet. Resultaat? Een warme wintermix van eten, drinken en ambiance.

Kinderanimatie op woensdag

De kleinsten leven zich ondertussen uit op de trampoline of in de eendjes- en autokraam. Elke woensdagnamiddag staat voor hen ook een fijne activiteit op het programma die telkens in het teken van een andere thema staat. Inschrijven vooraf hoeft niet, gewoon afkomen en meedoen!

En hoor ik daar een ho ho ho? Jawel, de Kerstman zelve ontvangt alle kinderen en hun ouders van 17 t.e.m. 25 december 2021 in het Huis van de Kerstman.

Weekendactiviteiten

Op vrijdagavonden brengt een dj de sfeer erin van 19 tot 23 uur en elke zaterdagavond zijn er van 19 tot 23 uur liveoptredens.

Op 25 december 2021 kun je dansen op het carnavalsfeest voor kandidaat prins Carnaval Tom I. Sam Gooris en Yves Segers zorgen er voor de swingende carnavalsstemming.

Voeg daar nog een travestieshow en een feest op oudejaarsavond aan toe en de agenda geraakt meer dan goed gevuld.

Openingsuren

Winterpret is elke dag open van 3 december 2021 tot 9 januari 2022. Op weekdagen van 11 tot 20.30 uur, in het weekend van 11 tot 23 uur. Tijdens de kerstvakantie dagelijks van 11 tot 23 uur.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

Dienst Evenementen Blankenberge

Filter op categorie