Dr. Nest | Familie Flöz

grote weergave Dr. Nest | Familie Flöz (Valeria Tomasulo) Alle foto's - 1 ©Valeria Tomasulo
In een poging een beladen leven achter zich te laten, neemt Dr. Nest de nachttrein naar Villa Bianca – een afgelegen sanatorium. Gedreven door empathie, nieuwsgierigheid en een honger naar kennis, gaat hij de strijd aan met de ziektebeelden van zijn patiënten: geheugenverlies, demonen, hallucinaties, lichamen die een eigen leven lijken te leiden … Maar wat in eerste instantie vreemd gedrag lijkt, wordt meer en meer een weerspiegeling van zijn eigen twijfels en onzekerheden. De dunne lijn tussen normaal en abnormaal, tussen gezond en ziek, vervaagt voor zijn ogen en langzaam verliest Dr. Nest de grip op zijn leven.

Familie Flöz is een Duits collectief dat woordeloos maskertheater maakt. Hun voorstellingen zijn als sprookjes voor volwassenen. Spelend op de grens tussen theater en slapstick, weet Familie Flöz steeds een breed publiek te charmeren. 'Dr. Nest' verdiept zich in de wereld van de psychiatrie. Het is een verhaal over de kronkels van ons brein en de kwetsbaarheid van een menselijk leven. Een unieke kans om dit gezelschap in Blankenberge aan het werk te zien!

"Perfect choreography, witty slapstick, dramatic music, excellent lighting design. Standing ovations for Dr. Nests sanatorium." – WAZ

VAN EN MET, Fabian Baumgarten, Anna Kistel, Björn Leese, Benjamin Reber, Hajo Schüler, Mats Süthoff en Michael Vogel
MUZIEK: Fabian Kalbitzer
COPRODUCTIE: Theaterhaus Stuttgart, Stadttheater Wolfsburg en L'Odyssée

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Jong volk (-26) - 11,00 euro, 55+ - 13,5 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 3,00 euro

Waar

Cultuurcentrum Blankenberge (Casinogebouw)

Organisatie

CC Blankenberge

Filter op categorie