Dag van de Natuur: snoeien, maaien, knotten!

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen? Help mee in de Uitkerkse Polder! Ook de kinderen zijn welkom.

Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in de prachtige omgeving van het bezoekerscentrum. Je maakt er kennis met vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in je buurt beheren. En zo kunnen zij tijdens de Dag van de Natuur grotere klussen klaren tijdens een grote knip-, snoei- en maaibeurt rond het bezoekerscentrum.

Kom alleen, met je familie, vrienden of collega's. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom!
Een Dag in de Natuur: goed voor je gezondheid, om je natuurkennis uit breiden, om nieuwe contacten te leggen, .... en om achteraf samen de dorst te lessen.

We sluiten af met een GRATIS PANNENKOEK EN DRANKJE VOOR ALLE DEELNEMERS.

Alle hulp welkom, ook voor een uurtje! 
We gaan door tot we klaar zijn, maar stoppen ten laatste om 17.00 uur. 

PRAKTISCHE INFO

  • Inschrijven ter plaatse.

  • Welkom als je geen verdachte symptomen vertoont (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 C°) of samenleeft met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38 C°) of benauwdheidsklachten.

  • Meebrengen:
    • werk/ravotkledij
    • laarzen of stevige schoenen
    • handschoenen

Deze activiteit wordt mee gepromoot met de financiële steun van het LIFE programma van de EU in het kader van het LIFE BNIP project.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder

Organisatie

Natuurpunt Blankenberge

Filter op categorie