De Nieuwe Man | De HOE

grote weergave CnetImp_da52ae68-5724-4a0d-a0d4-ff243e99f1b6 Alle foto's - 1 ©Koen Broos

Er is eindelijk een vervolg op 'De man die zijn haar kort liet knippen'. In de originele voorstelling, geïnspireerd door het boek van Johan Daisne, komen een man en een vrouw samen in een restaurant. Het is 2004: Harvey Weinstein is nog een succesvolle producent, de term 'mansplaining' bestaat nog niet, hoesten in de openbare ruimte is nog onschuldig. De man is een schrijver, de vrouw een actrice. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om alles kapot te maken stond hun liefde in de weg.

Bijna twee decennia later komen ze elkaar weer tegen, in een wereld waarin niets nog onaantastbaar is. Oude zekerheden wankelen op zwakke fundamenten. Zullen ze zelf ook aan het wankelen gaan? Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog?

Wie de originele voorstelling niet zag, moet zich geen zorgen maken. 'De Nieuwe Man' is een fonkelnieuwe, op zichzelf staande voorstelling die geen voorkennis vereist.

"Een knappe pas-de-deux van twee spelers die mooi aan elkaar gewaagd zijn en spelenderwijs het beste bij elkaar naar boven halen." – De Theaterkrant

Met inleiding.

VAN EN MET - Natali Broods, Peter Van Den Eede & Willem de Wolf

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 1250,00
Jong volk - 8,5 euro, 55+ - 11,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 2,5 euro

Waar

Cultuurcentrum Blankenberge (Casinogebouw)

Organisatie

CC Blankenberge

Filter op categorie