Administratief medewerker (C1-C3) voor de pijler Zorg en Welzijn

Het Lokaal Bestuur Blankenberge gaat over tot het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van administratief medewerker C1-C3 voor de pijler Zorg en Welzijn, te begeven bij aanwerving, bevordering, interne en externe personeelsmobiliteit. 

Ben jij een administratieve duizendpoot, sta jij dagelijks garant voor een warm onthaal, ga jij graag met mensen om en zijn termen zoals punctualiteit, flexibiliteit en integriteit jou op het lijf geschreven? Dan ben jij onze ideale kandidaat! 

Bekijk de functiebeschrijving in bijlage en ontdek het boeiende takenpakket voor deze functie.

Slaag je voor de selectieproeven, dan kan je tewerkgesteld worden in het Sociaal Huis, de tewerkstellingsdienst, onze bejaardenzorg, de kinderopvang of het dienstencentrum De Bollaard

Aanwervingsvoorwaarden

 • je bent houder van een diploma van hoger secundair onderwijs of van een gelijkwaardig diploma
 • je slaagt voor de selectieproeven

Bevorderingsvoorwaarden

 • je bezit minimum 2 jaar niveauanciënniteit in niveau D
 • je hebt een gunstig evaluatieresultaat voor je laatste evaluatie gekregen
 • je slaagt voor de selectieproeven

Selectiecriteria

De selectiecriteria zitten vervat in de functiebeschrijving. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, het bezitten van een hoge mate van inzet, het flexibel zijn en het beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wedde

Aanvangswedde in weddeschaal C1-C3, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector kan voor maximaal 6 jaar toegekend worden indien de beroepservaring relevant is voor de in te nemen functie. Er kan een weddeberekening aan de personeelsdienst gevraagd worden.

Wij bieden jou

Een boeiende job in contractueel dienstverband, meer dan 620 topcollega's én tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling van je woon-werkverkeer via het openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk tot en met 16 mei 2021 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be

Voeg volgende zaken toe aan je sollicitatie:

 • je sollicitatiebrief
 • je cv
 • een kopie van je diploma 
 • een recent uittreksel uit het strafregister (hiermee toon je aan dat je gedrag overeenstemt met de job - staan er op dit document ongunstige vermeldingen, dan mag je hierover meer uitleg geven)

Opgelet: enkel volledige kandidaturen komen in aanmerking.

Selectieproeven

De selectieproeven bestaan uit volgende onderdelen: 

 • een preselectie op zaterdag 22 mei 2021 (enkel bij een groot aantal kandidaten), waarbij de 40 hoogst gerangschikte kandidaten aan de volgende proef kunnen deelnemen
 • een schriftelijke proef - datum wordt in een later stadium meegedeeld
 • een PC-proef en een mondelinge proef - datum wordt in een later stadium meegedeeld

Verdere details over de selectieproeven worden meegedeeld na het afsluiten van de kandidaturen.