Administratief medewerker Infopunt Toerisme (C1-C3) - tijdelijk

Het Lokaal Bestuur Blankenberge zoekt verschillende administratief medewerkers (C1-C3) voor een tijdelijke tewerkstelling tot eind 2021 bij het Infopunt Toerisme.

Ben jij een administratieve duizendpoot, sta jij mensen graag te woord en is klantgericht denken én handelen jouw tweede natuur? Spreek je een aardig mondje Frans, Duits en Engels? Schrikt weekendwerk je niet af? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Bekijk de functiebeschrijving in bijlage en ontdek het boeiende takenpakket voor deze functie. 

Aanwervingsvoorwaarden

  • je slaagt voor de selectieproeven
  • je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs of van een gelijkwaardig diploma

Selectiecriteria

De selectiecriteria zitten vervat in de functiebeschrijving. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, het bezitten van een hoge mate van inzet, het flexibel zijn en het beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wedde

Aanvangswedde in weddenschaal C1-C3, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector kan voor maximaal 6 jaar toegekend worden indien de beroepservaring relevant is voor de in te nemen functie. Er kan een weddenberekening aan de personeelsdienst gevraagd worden.

Wij bieden jou

Een boeiende tijdelijke job in contractueel dienstverband, meer dan 600 topcollega's én tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling van je woon-werkverkeer via het openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk tot en met 13 april 2021 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be

Voeg volgende zaken toe aan je sollicitatie:

  • je sollicitatiebrief
  • je cv
  • een kopie van je diploma 
  • een recent uittreksel uit het strafregister (hiermee toon je aan dat je een gedrag hebt dat overeenstemt met de job - als er op het uittreksel ongunstige vermeldingen staan, dan mag je hierover meer uitleg geven)

Opgelet: onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De selectieproeven worden voorzien op 19 en 20 april 2021. Verdere details worden meegedeeld na het afsluiten van de kandidaturen.