Al aangemeld bij je online burgerprofiel? RSS

Wil je je vaccinatie-uitnodiging ook via e-mail (en dus sneller) ontvangen? Vul dan jouw gegevens in via 'Mijn Burgerprofiel'.

Via Mijn Burgerprofiel, te vinden via Burgerprofiel - Vlaanderen.be, krijg je een persoonlijk overzicht van alle overheidszaken. Het verzamelt al je officiële gegevens van je overheidsadministratie. Zo kan je heel wat attesten, aktes en vergunningen opvragen, maar ook jouw diploma's, verkeersboetes,... 

Sinds kort is er ook een extra module aan toegevoegd: Uw COVID-19-vaccin. Elke burger die in aanmerking komt voor vaccinatie, krijgt behalve een uitnodiging per brief, ook standaard een uitnodiging op het burgerprofiel. Die komt bovendien veel sneller dan per brief, die enkele dagen onderweg kan zijn. Als de mutualiteiten ook je mailadres en gsm-nummer hebben, zal je ook via die weg uitgenodigd worden.

Om je aan te melden heb je een elektronische identiteitskaartlezer nodig en een kaartlezer. Ook via de mobiele app 'Itsme' kan je je aanmelden. 

Ga naar 'uw gegevens' -> 'voorkeuren beheren' -> 'overheidsdocumenten (eBox)' -> 'ja' aanvinken -> e-mailadres invullen.

Nu krijg je je vaccinatie-uitnodiging ook via e-mail. 

Gepubliceerd op vrijdag 26 maart 2021 9.30 u.