Badkarhouders

Als download vind je de lijst met badkarhouders voor 2020-2026.

De raamverkoop van de uitbating van de strandbars moet om 20 uur gesloten zijn. Op vrijdag, zaterdag, zondag en officiële feestdagen moet de raamverkoop verplicht om 21 uur sluiten. Eén uur na het sluitingsuur moeten alle klanten het terrein verlaten hebben.

Voor zondag 15 oktober 2023 moeten badkarhouders hun beachbar verwijderen van het strand. 

Vuurwerk

Tijdens vuurwerken op het strand, georganiseerd door het Lokaal Bestuur Blankenberge, krijgt elke uitbater de mogelijkheid om langer open te blijven. De raamverkoop moet dan om 23 uur sluiten, één uur na het sluitingsuur moeten alle klanten het terrein verlaten hebben.

Dit geldt niet voor de standplaats bestaande uit loten 31 en 32. De raamverkoop van deze loten moet bij een gepland vuurwerk ter hoogte van de Pier sluiten om 21.45 uur. Om 22.30 uur moeten alle klanten het terrein verlaten hebben.

Evenementen

Er kan maximum één evenement per standplaats per maand toegelaten worden. Bij een evenement kan een uitzondering gevraagd worden op de sluitingstijd van de raamverkoop en dit tot maximum 23 uur. Om 23.50 uur dient de exploitatie volledig ontruimd te zijn (zowel voor klanten, personeel als eigenaars).

Op volgende data staan er laatavondopeningen gepland:

  • Zondag 07 oktober 2023: Sun Beach