Bibliotheekmedewerker (C1-C3)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge zal een voltijdse bibliotheekmedewerker (C1-C3) aanwerven voor onbepaalde duur.

Aanwervingsvoorwaarden

  • houder zijn van het diploma hoger secundair of van een gelijkwaardig diploma
  • houder zijn van de akte van bekwaamheid tot het houden van een openbare bibliotheek of van het diploma 'initiatie in de bibliotheek-, documentatie- en informatiekunde'
  • slagen voor de selectieproeven

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen, een hoge mate van inzet bezitten, flexibel zijn en goede communicatieve vaardigheden bezitten.

Wedde

Aanvangswedde in weddenschaal C1, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk tot en met donderdag 28 november 2019 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV, recent uittreksel uit het strafregister en het gevraagde diploma.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De data voor de selectieproeven zullen meegedeeld worden na het afsluiten van de kandidaturen.