Buurtbabbels zijn terug RSS

Vanaf 7 september start het lokaal bestuur opnieuw met de Buurtbabbels. Deze worden georganiseerd door lokaal dienstencentrum De Bollaard.

Op de Buurtbabbels kunnen mensen uit de buurt bij een gezellige babbel genieten van een gratis kopje koffie of thee. Bovendien kunnen ze er ook terecht met al hun vragen. Hiervoor zijn tussen 14 en 15 uur de wijkagent, de dienst Veiligheid en Samenleven en het Sociaal Huis aanwezig. Heb je een vraag voor één van deze diensten, dan kan je hen op de Buurtbabbel meteen aanspreken. Je bent trouwens nooit alleen op een Buurtbabbel want er is altijd zowel een medewerker van het dienstencentrum als een aantal vrijwilligers aanwezig om een praatje mee te slaan.

De Buurtbabbels vinden maandelijks plaats van 13.30 tot 17.30 uur. De eerste dinsdag van de maand vinden ze plaats in jeugdherberg De Wullok (Ruiterstraat 9). De derde maandag van de maand vinden de Buurtbabbels plaats in de Pekelput (Franchommelaan) en de vierde maandag van de maand in de aula van de Bibliotheek (Onderwijsstraat 17).

Gepubliceerd op woensdag 1 september 2021 10 u.