Diensthoofd Kinderdagverblijf (B4-B5)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge heeft de functie van diensthoofd Kinderdagverblijf (B4-B5) in statutair verband vacant verklaard, te begeven bij aanwerving.

Als diensthoofd Kinderdagverblijf sta je in voor de dagelijkse leiding van het kinderdagverblijf 't Schelpje. Hierbij houd je uiteraard steeds rekening met de richtlijnen van Kind en Gezin en de gangbare kwaliteitsprocedures. 

Bekijk de functiebeschrijving in bijlage en ontdek het gevarieerde takenpakket! 

Aanwervingsvoorwaarden

  • Houder zijn van een bachelordiploma in de sociale of paramedische sector en voldoen aan de diplomavereisten van Kind en Gezin.
  • Minimum 2 jaar relevante ervaring bezitten.
  • Slagen voor de selectieproeven.

Selectiecriteria

De selectiecriteria zitten vervat in de functiebeschrijving. Bijzondere aandacht wordt o.a. besteed aan de leidinggevende capaciteiten, het resultaatgericht kunnen werken, het creatief kunnen denken en het bezitten van goede communicatieve vaardigheden.

Wedde

Aanvangswedde in weddenschaal B4-B5, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector kan voor maximum 10 jaar toegekend worden indien beroepservaring relevant is voor de in te nemen functie. Er kan een weddenberekening aan de personeelsdienst gevraagd worden.

Wij bieden jou

Een boeiende job in statutair verband en tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling van je woon-werkverkeer via het openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk tot en met zondag 31 januari 2021 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV, bewijsstukken van de gevraagde ervaring*, recent uittreksel uit het strafregister (model 2) en het gevraagde diploma.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

*Als bewijsstukken worden aanvaard: attesten van de vroegere werkgever met de nodige informatie over de uitgeoefende functie, de functiebeschrijving van de vroeger uitgeoefende functie, evaluaties over de uitoefening van de vroegere functie en/of zo nodig, attesten of getuigschriften van aanvullende vorming voor de functie.

Selectieproeven

De data voor de selectieproeven zullen meegedeeld worden na het afsluiten van de kandidaturen.