1.250 euro voor het Kinderpaleis RSS

Op 01 mei 2023 vond de Coast Tour van Foekes Motorvrienden Blankenberge plaats. Het is een jaarlijks motortreffen waarbij een toeristische motorrit van ruim 160 kilometer wordt gereden. De opbrengst gaat naar een goed doel: dit jaar is dat 't Kinderpaleis.

Het event lokte meer dan 300 motards, ze zamelden dit jaar maar liefst € 1.250 in ten voordele van ’t Kinderpaleis. De initiatiefnemer, Marino Marysael, overhandigde de cheque aan het lokaal bestuur. 

In het Kinderpaleis kunnen ouders terecht voor tweedehands kinderkledij en speelgoed. De winkel is gevestigd in het dienstencentrum de Bollaard. Het Kinderpaleis wil dit extra budget aanwenden voor het maken van geboortepakketten voor kinderen uit kwetsbare gezinnen.

Voor kwetsbare gezinnen is zo’n geboortepakket een aangename aanvulling in de eerste periode na de geboorte van een kind. Het pakket bestaat uit de eerste uitzet en pampers. ”

Eerder schonken ze al aanzienlijke bedragen aan SEA LIFE Rescue, vzw de Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst, vzw Glek - Jeugdzorg, vzw Net en Men kanker/patiëntenvereniging, vzw Blankenberge voor Duchenne en vzw Pelicano.

Het volgende motortreffen vindt plaats op 1 mei 2024.

Gepubliceerd op donderdag 25 mei 2023 8.30 u.