Enquête: identiteit van Blankenberge RSS

2023 wordt het jaar waarin we het verhaal ‘Blankenberge’ scherp stellen. Het jaar waarin we op zoek gaan naar de waarden, de visie en de missie van het merk Blankenberge. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Blankenberge is een unicum aan de kust, we zijn geen Knokke, Oostduinkerke of Oostende. We zijn 'gewoon' Blankenberge. Maar wat betekent dat juist? Wat is Blankenberge? Wat is ons verhaal? Wat zijn onze troeven en onze zwaktes? Wat heb je nodig om echt trots te zijn op de stad?

Met dit project gaan we op zoek naar de raakvlakken tussen inwoners, bezoekers, bestuur en onze stad, met als doel een hechte community creëren en trots bouwen rond het merk 'Blankenberge'. We zoeken dus naar een nog sterkere positionering en naar de ware identiteit van ons steedje

Door onze waarden, missie en visie te bepalen, kunnen we hier als stad altijd op voortbouwen.

We hebben jouw hulp nodig, we luisteren graag naar je, jouw mening is belangrijk! 

Inwoner

Woon je in Blankenberge? Heb je een vast verblijf in de stad? Of vertoef je langer dan twee maanden in onze stad? 

Vul als inwoner deze enquête in.

Bezoeker

Ben je een Belgische dagjes- of verblijfstoerist? Kwam je ons eenmalig bezoeken of ben je hier meermaals per jaar? Of kies je er bewust voor om niet naar Blankenberge te komen? 

Ook dan zijn we heel benieuwd naar jouw mening en perceptie rond het merk Blankenberge. Wat zijn jouw drijfveren om naar onze stad te komen? 

Vul als bezoeker deze enquête in.

Vul de enquête in voor 31 januari 2023.
Deel jouw input en maak kans op een dinercheque van 50 euro.

Gepubliceerd op vrijdag 13 januari 2023 12.30 u.