Ergotherapeut Bv1-Bv3

Het Lokaal Bestuur Blankenberge werft een ergotherapeut aan in het rust- en verzorgingstehuis De Strandjutter (voltijds vervangingscontract met kans op verlenging).

Aanwervingsvoorwaarden

  • Bij voorkeur minstens houder zijn van een bachelordiploma in de ergotherapie. Ook kandidaten met een bachelordiploma als kinesist of logopedist komen in aanmerking.
  • Slagen voor de selectieproeven.

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het werken in teamverband, zin hebben voor creativiteit en improvisatie, een hoge mate van motivatie bezitten, flexibel zijn en goede communicatieve en sociale vaardigheden bezitten.

Wedde

Wordt berekend in weddenschalen Bv1-Bv3. Alle beroepservaring in openbare dienst en maximaal 10 jaar in de privésector wordt in rekening gebracht. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, fietsvergoeding, aanvullende pensioenverzekering, interessante vakantieregeling en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met donderdag 6 februari 2020 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV, recent uittreksel uit het strafregister en het gevraagde diploma.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De selectieproeven zullen plaatsvinden op dinsdag 11 februari 2020.

v