Evenementen @ Blankenberge RSS

De zomer is in aantocht! In de gloednieuwe evenementenbrochure brengt Blankenberge een gebundeld overzicht van alle evenementen en activiteiten voor de komende maanden.

De brochure is online raadpleegbaar en kan je ook gratis afhalen in het Infopunt Toerisme (Hoogstraat 2).

De evenementenpocket is ideaal voor wie op de hoogte wil blijven van alle grote en kleine activiteiten in de badstad van 1 april tot het einde van het jaar. Blankenberge blijft verbazen met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan activiteiten. In juni volgt een tweede bijgewerkte versie, omdat de zomer- en herfstactiviteiten ondertussen nog worden uitgebreid.

Blankenberge pakt de komende maanden uit met een aantal stevige blikvangers. Tijdens de paasvakantie is er Strat’e Varia, het stadsfestival met mobiele straatacts op 7 april. In mei volgen de Tweedaagse Voettocht (5 en 6 mei) en de Havenfeesten (10 tot 13 mei). In juni staan Gin&Kok (9 juni), de Maatjeshappening (16 juni) en het totaalspektakel Waterfront (29 juni) op het programma. Zomerse blikvangers op cultureel vlak worden de fotografietentoonstelling En Route van Michel Hendryckx, de buitenexpo Zomersculpturen en de thematentoonstelling Belle Epoque Schatten: Thonet design in het Belle Epoque Centrum.

Gepubliceerd op vrijdag 30 maart 2018 8 u.