Gebruiksdatum taxicheques 2020 verlengd RSS

Het Lokaal Bestuur Blankenberge geeft mensen met verplaatsingsmoeilijkheden én een beperkt inkomen de mogelijkheid om taxicheques aan te kopen. Met die cheques kan je goedkoper gebruik maken van een taxi bij de deelnemende Blankenbergse taxibedrijven.

Door de coronamaatregelen zijn heel wat cheques die werden aangekocht voor kalenderjaar 2020 niet gebruikt. Het bestuur besliste tijdens de collegezitting van 11 december 2020 om de gebruiksdatum te verlengen.

Burgers kunnen via de lokale sociale premies taxicheques aankopen. Deze cheques hebben een waarde van 8 euro en kan je voor slechts 4 euro aankopen. De taxicheques moeten normaal gebruikt worden per kalenderjaar. Door COVID-19 werden heel wat verplaatsingen uitgesteld, waardoor niet alle taxicheques opgebruikt zijn. Het bestuur beslist daarom de taxicheques van het kalenderjaar 2020 te verlengen tot en met 31 december 2021.

Wil je weten of je recht hebt op taxicheques? Neem dan contact op met het Sociaal Huis via T 050 43 12 08 voor meer info of om een afspraak te maken. Mailen kan naar info@sociaalhuisblankenberge.be

Gepubliceerd op dinsdag 15 december 2020 8.30 u.