Gratis opleidingen voor handelaars en ondernemers RSS

Het stadsbestuur, de opleidingsinstantie Alert! en Syntra Vlaanderen slaan de handen in elkaar en organiseren 3 gratis opleidingen voor de Blankenbergse ondernemers.

Thema 1: Klanten naar je website lokken - 17/10/2019 (19 - 22 u.)

Online is 'in'. Een website is een kanaal dat door veel klanten gebruikt wordt. Maar hoe zorg je ervoor dat je website bovenaan de zoekresultaten staat? Dit vergt echt geen honderden euro's marketingbudget... Dankzij de bruikbare én haalbare tips die je tijdens deze opleiding verzamelt, zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten je website moeiteloos vinden.

Thema 2: Medewerkers motiveren - 14/11/2019 (19 - 22 u.)

Medewerkers vormen het menselijke kapitaal van je onderneming. Het hebben van gemotiveerde medewerkers is dan ook erg belangrijk. Door op je eigen leiderschapsvaardigheden in te zetten en zelf een coachende houding aan te nemen, kan je inspelen op deze motivatie. Tijdens deze workshop krijg je dan ook talloze tips en voorbeelden uit de praktijk.

Thema 3: Baas over je tijd - 12/12/2019 (19 - 22 u.)

Druk, druk, druk! Een overvolle agenda en een to-dolijst om 'U' tegen te zeggen. Tijd is nu eenmaal een kostbaar goed... Even wat tijd in deze sessie investeren, zorgt ervoor dat je later uren kan winnen door efficiënter én op een gestructureerde manier te werken.

Praktisch

Alle opleidingen gaan telkens door in het stadhuis van Blankenberge, J.F. Kennedyplein 1. Vanaf 18.30 uur word je verwelkomd met een hapje en een drankje, aangeboden door stad Blankenberge.

De opleidingen worden met steun van Syntra Vlaanderen gratis aangeboden, maar inschrijven is verplicht via middenstand@blankenberge.be

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Wens je bijkomende info, aarzel dan zeker niet om de dienst Lokale Economie te contacteren (T 050 636 560 - middenstand@blankenberge.be).

Gepubliceerd op maandag 30 september 2019 14.08 u.