Groepsaankoop zonnepanelen RSS

De Stad Blankenberge ondersteunt ook dit jaar de Groepsaankoop Zonnepanelen, een initiatief van het Energiehuis Oostende i.s.m. de Provincie West-Vlaanderen.

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering. Met de vijfde editie van de groepsaankoop zonnepanelen, een initiatief van Energiehuis Oostende en met de steun van de Provincie West-Vlaanderen en de Stad Blankenberge helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Schrijf je vrijblijvend in! Om het hele proces voor jou te vereenvoudigen, is iChoosr, onafhankelijk organisator van groepsaankopen, aangesteld om deze groepsaankoop te coördineren. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig aanbod tegen een scherpe prijs.

Door veel geïnteresseerden samen te brengen kan op de veiling een scherpe prijs worden aangeboden. Ook de kwaliteit van de producten, leveranciers en garantievoorwaarden kunnen op deze manier worden gewaarborgd. Inmiddels zijn via deze weg al meer dan 5.000 zonnepaneleninstallaties geplaatst in West-Vlaanderen.

De groepsaankoop in 5 stappen

  1. Inschrijven: Schrijf je vóór 9 oktober 2019 gratis en vrijblijvend in op http://wijkiezen.be/west-vlaanderen.
  2. Veiling: De prijs komt tot stand op een veiling onder vooraf gekwalificeerde leveranciers. De leverancier met het beste bod wint te veiling en mag voor iedereen een persoonlijk voorstel opmaken.
  3. Persoonlijk voorstel: In de week van 21 oktober 2019 ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw kosten en opbrengst.
  4. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 6 december 2019 de tijd om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij onze helpdesk of op een van de informatieavonden.
  5. Plaatsing: Als je beslist om in te gaan op het voorstel, dan neemt de winnende leverancier contact op voor een inspectie van je dak en wordt daarna de plaatsing van jouw zonnepanelen ingepland.

Vragen?

zonneenergie@wijkiezen.be of 0800 26 829

Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2019 11.24 u.