Oproep gratis beknopte horecaopleiding: ‘De Kust serveert’ RSS

Het horecapartnerschap Kust nodigt jou en andere ‘horecalovers’ uit om gratis deel te nemen aan een beknopte introductieopleiding horeca. 3 boeiende en praktische avonden stomen je volledig klaar voor een vakantie-, flexi- of vaste job in de horeca.
  • Wilde je altijd al aan de slag in de horeca, maar heb je nog koudwatervrees?
  • Heb je een hart voor de horeca, maar twijfel je nog om effectief zelf de handen uit de mouwen te steken in deze mooie sector?
  • Twijfel je of je wel met drie borden kan lopen of hoe je een wijn precies serveert?
  • Of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste aan zee?

Van 16 tot 99 jaar, grijp je kans schrijf meteen in voor deze gratis introductieopleiding horeca!

Wat?

  • Gepassioneerde lesgevers brengen je de kneepjes van het horecavak bij.
  • Alle essentiële skills komen aan bod: van klanten verwelkomen tot een echte baristakoffie serveren of de heerlijkste apero’s samenstellen.
  • Opleiding keukenmedewerker: basis snijtechnieken, hygiëneregels, basisbereidingen en kooktechnieken komen aan bod tijdens het bereiden van enkele streetfood gerechtjes.

Waar?

Opleiding Horeca Basis Zaal

Telkens van 18.30 tot 21.30 uur met op donderdag netwerkreceptie tot 23 uur.

Extra Opleiding Keukenmedewerker

Van 18 tot 21 uur.

Diploma, receptie en meteen een (bij)job?

Na de opleiding krijg je een opleidingscertificaat. Tijdens de afsluitende netwerkreceptie met hapje en drankje kan je desgewenst ook direct contact leggen met (lokale) werkgevers uit de horeca via speeddating concept. Zo word je niet alleen klaargestoomd voor een job, maar kan je na dit traject zelfs misschien al snel kiezen voor een nieuwe bijverdienste in de horeca. Voor deze receptie met bijhorende ‘meet en greet’ met werkgevers moet je apart inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Wie de opleiding keukenmedewerker volgt zal kunnen aansluiten bij het netwerkmoment op 28.03 in Blankenberge.

Interesse?

Inschrijven kan tot 13 maart via www.horecalover.be.

Ik schrijf me in!

Opgelet, het aantal inschrijvingen is beperkt tot 30 deelnemers per opleidingstraject voor zaal en 8 cursisten voor opleiding keukenmedewerker.

Wie is het horecapartnerschap Kust?

Het horecapartnerschap Kust is een samenwerking van Westtoer, Provincie West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen VDAB, Horeca Forma en Horeca West-Vlaanderen.

Gepubliceerd op maandag 12 februari 2024 11 u.