Jeugdateljee: 2e leerjaar tot 4e leerjaar (vanaf januari) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jeugdateljee 2de leerjaar tot 4de leerjaar (half cursusjaar)

Wil je je kind op een speelse en creatieve manier in contact brengen met beeldende technieken? Vind je het belangrijk dat je spruit volop kan experimenteren? Dan is het kleuter- en jeugdateljee beslist iets voor jou!

Kinderen worden ondergedompeld in een creatief bad waarbij ze in contact komen met nieuwe technieken en volop experimenteren met verf, kleur, lijm, textiel en klei. Ze leren niet enkel verschillende materialen en technieken kennen, maar krijgen zo meer inzicht in hun eigen motorische en creatieve vaardigheden. Ook verschillende disciplines zoals onder meer tekenen, schilderen, 3D-objecten en textieltechnieken komen aan bod.

Naast het creatieve luik, wordt er ook stilgestaan bij de grootmeesters. De kinderen werken in kleine groepjes zodat individuele begeleiding mogelijk blijft.
Uiteraard hebben de kinderen zelf ook een inbreng. De lesgevers voelen aan wat er leeft bij de kinderen en spelen hier met veel plezier op in. Bij de oudere kinderen is het mogelijk om op eigen niveau te werken.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Samen met muziekschool: € 32,50; Standaardtarief: € 55,00

Waar

Dienstencentrum De Bollaard

Organisatie

Cultuurcentrum Blankenberge

Filter op categorie