Krachttoer RSS

Krachttoer Blankenberge zoekt deelnemers! Samen maken we een muzikale voorstelling met als titel Wijland. Een voorstelling die we spelen op 18 en 19 april 2020 in het cultuurcentrum in Blankenberge.

We zoeken mensen die goesting hebben om mee te zingen in het koor en/of een toneelrolletje willen opnemen. We zoeken fotografen, cineasten, promo-vrouwen en -mannen die in de digitale wereld thuis zijn. Veldwerkers die evenementen/organisaties willen aandoen voor promotie. We hebben nood aan mensen die catering willen verzorgen en de bar, deelnemers die willen helpen met de kledij en/of schminken, techniekers en decorbouwers. Ben je de grappigste thuis of heb je muzikale ambitie? Ieders talent kunnen we een plaatsje geven in ons project.

Wees gerust, we vragen jou niet om maanden lang jouw agenda te blokkeren. Ook met je aanwezigheid voor één dag zijn we al heel gelukkig.

Benieuwd naar meer? Kom dan naar het infomoment in Dienstencentrum De Bollaard (Koning Albert I-laan 112) op woensdag 15 januari van 19 tot 21 uur.

Krachttoer Blankenberge is een samenwerking van Lokaal Bestuur Blankenberge, vzw Speling, vzw Oranje, Dienstencentrum De Bollaard en lokale partners.

Gepubliceerd op maandag 23 december 2019 10 u.