Maaltijden aan huis

Sinds 1 januari 2020 worden de maaltijden geleverd door Ruddersstove.

Ruddersstove biedt een keuze aan gezonde maaltijden aan met voldoende vitaminen en mineralen. Hierbij wordt maximaal rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en behoeften. Op verzoek worden maaltijden aangepast aan jouw dieet. Ook de structuur (gemixt of gesneden) van de maaltijd kan aangepast worden.

Maaltijden aan huis worden standaard koud geleverd. Je dient deze maaltijden op te warmen in een oven of microgolfoven. Levering van op te warmen maaltijden is steeds op maandag (maaltijden maandag en dinsdag), woensdag (maaltijden woensdag en donderdag) en vrijdag (maaltijden vrijdag, zaterdag & zondag). Maaltijden die je niet meteen opeet, dien je te bewaren in de koelkast. Behoudens overmacht, wordt de eerste klant vanaf 8.30 uur bezorgd, de laatste klant zal ten laatste 12.30 uur zijn maaltijden krijgen. Maaltijden worden niet afgezet bij afwezigheid. Een alternatief afleveradres zoals bijvoorbeeld een buur is wel mogelijk na afstemming.

Als het opwarmen van de maaltijd een probleem vormt, heb je recht op een levering van een warme maaltijd aan huis. Deze levering gebeurt dagelijks (ook zaterdag en zondag) van 10 tot 12.30 uur. Bij levering plaatst de maaltijdbezorger de maaltijd in de persoonlijke isolatiebox die bij opstart aan de klant ter beschikking wordt gesteld. Maaltijden worden niet afgezet bij afwezigheid. Een alternatief afleveradres zoals bijvoorbeeld een buur is wel mogelijk na afstemming met Ruddersstove.

Je kan elke dag genieten van volgend keuze-aanbod:

  • Dagsoep
  • Twee warme hoofdgerechten per dag
  • Op dag van levering twee koude schotels van de week
  • Dessert van de dag

Voor wie?

Personen gedomicilieerd in Blankenberge én die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben, kunnen beroep doen op de maaltijdbedeling aan huis.

Personen gedomicilieerd in Blankenberge die nog niet de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben, kunnen beroep doen op de maaltijdbedeling aan huis in geval van zorgbehoevendheid. Deze zorgbehoevendheid dient te worden aangetoond aan de hand van een medisch attest. 

Bedrag

Tarief op te warmen maaltijden:

  • regulier tarief: € 10,54
  • sociaal tarief: € 5,50

Tarief warme maaltijden:

  • regulier tarief: € 14,72
  • sociaal tarief: € 7,50

Meer info

Neem contact op met de klantendienst van Ruddersstove via T 050 32 72 40.