MNM & De Mol aan Zee een zomer lang in Blankenberge RSS

Van de vuurtoren tot de beachclub, deze zomer is Blankenberge the place to be!

MNM iedere dag live vanop de Zeedijk 

De Blankenbergse Zeedijk, ter hoogte van de O’Neill Beachclub, is deze zomer de uitvalbasis van radiostation MNM. Van 1 juli tot 21 augustus maakt MNM er vanuit een heus radiodorp elke dag radio van 10 tot 22 uur. Er zijn niet alleen live-uitzendingen, maar MNM focust ook op beleving in de vorm van watersportinitiaties samen met de MNM-dj’s en heel wat andere activiteiten op het Blankenbergs grondgebied.

Met MNM aan boord stimuleert Blankenberge (water)sporten bij jongeren en creëert het op de Zeedijk een unieke attractie waar elke dag iets nieuws te beleven valt. MNM is een volwaardige promotiemotor voor Blankenberge: ze zetten de stad de hele zomer lang in the picture op de nationale radio en via de socialemediakanalen, een mooi extraatje dat de lokale handelaars en horeca alleen maar ten goede komt.

De Mol Aan Zee in Blankenberge: ben jij deze zomer de mol?

Fans van ‘De Mol’ kunnen deze zomer hun hart ophalen in Blankenberge. Ook dit jaar is onze badstad de gastheer voor De Mol aan Zee. Het wordt een unieke editie: Play4 blikt terug op tien seizoenen De Mol en plant een zomer vol met sensationele De Mol-belevingen. Play4 en eventpartner TWICE entertainment bouwen hun pop-up aan de vuurtoren, vlak bij de havengeul.

De Mol aan Zee pop-up is gehuld in een sensationele molsetting en is opnieuw het epicentrum van heel wat mol-ervaringen en opdrachten. De twee zonneterrassen en het gezellig café en restaurant zijn heel de zomer open. De place to be voor een gezellige BBQ met vrienden of familie. The Park pakt uit met een spannend virtualrealityspel en garandeert een visueel overweldigende totaalbeleving waarbij spelers op zoek gaan naar de mol. Leuk om weten: sinds dit jaar kunnen ook kinderen vanaf 9 jaar op zoek naar de mol. Daarnaast zijn er ook heel wat actiedagen gepland.

De Mol is en blijft een sterk merk. Blankenberge is vereerd om samen met Play4 deze jubileumeditie te mogen vieren. Het belooft een totaalbeleving te worden, die perfect past in de familiale badstad waar voor ieder wat wils is.

Gepubliceerd op vrijdag 13 mei 2022 12 u.