Monopoly

In het najaar van 2022 komt er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave onder officieel erkende licentie van Hasbro: Monopoly Blankenberge. Deze gelimiteerde uitgave biedt de uitgelezen kans om Blankenberge op een unieke manier te verkennen.

De editie blijft trouw aan het originele spelconcept maar zit in een Blankenbergs jasje. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar typisch Blankenbergse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Er is plaats voor historische gebouwen in de stad maar ook voor recentere gebouwen. Zo zal je bijvoorbeeld het Oud Stadhuis of de Grote Markt kunnen kopen maar ook de Belgium Pier en De Scute.

Ook de kans- en algemeen fondskaartjes verwijzen naar Blankenberge. Onder andere de Havenfeesten krijgen hier aandacht. Voor de overige invulling van het spel is het nog wachten tot de lancering eind 2022.

Ook de lokale handelaars zijn betrokken bij dit project. Zij kregen het aanbod om hun handelszaak een plekje op het spelbord te geven. Heel wat onder hen is op dit unieke aanbod ingegaan. Later op het jaar krijgen de handelaars de kans om deze exclusieve editie te koop aan te bieden in hun handelszaak.

Hoeveel spellen er exact zullen gedrukt worden is nog niet duidelijk maar het spel zal niet in constante productie gaan.

Pre-order een Blankenberge-editie van het Monopolyspel

Wil jij je verzekeren van een exclusief exemplaar? Pre-order hier jouw speldoos

Op de hoogte blijven? 

Klik hier en vul jouw gegevens in. Van zodra er meer nieuws is, ben jij de eerste die we op de hoogte houden. Je gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.