Nieuwe groepsaankoop groene stroom RSS

De nieuwe groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie West-Vlaanderen is gestart! Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig.

Surf naar http://www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop en hou je laatste afrekening bij de hand. Inschrijven kan voor elektriciteit en/of gas en is mogelijk voor iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen. Ook ondernemers met een professioneel contract en een jaarlijks gemeten meter (met een verbruik beperkt tot 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh gas) kunnen inschrijven.

Begeleiding en inschrijvingen

De Provincie zorgt voor begeleiding vanaf de vrijblijvende inschrijving tot en met de overstap naar het voordelige groepsaankoopcontract. Ook de opzeg van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 11 februari 2020 via de website http://www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop.
Neem een jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand en schrijf je online in of bel 0800 18 711.

Heb je geen toegang tot internet, dan helpt het Lokaal Bestuur Blankenberge je graag verder. Vanaf woensdag 4 december kan je elke woensdagnamiddag (van 14 tot 17 uur) en elke vrijdagvoormiddag (van 9 tot 11.30 uur) terecht in het stadhuis, Afdeling Stedenbouw, R.O. en Milieu (eerste verdieping).

Meer informatie

www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop of Cel Milieu: T 050 636 450

Gepubliceerd op dinsdag 12 november 2019 10.30 u.