Nieuwe groepsaankoop groene stroom RSS

Wil je besparen op je energiekosten? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De Provincie West-Vlaanderen organiseert voor het 9e jaar op rij een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig.

Je energiefactuur zorgt jaar na jaar voor forse kosten. Heb je er al eens bij stilgestaan dat je op deze uitgaven kan besparen? Dat kan door te kiezen voor een contract met voordelige energiekosten.

Veel werk? Toch niet! De Provincie West-Vlaanderen biedt haar inwoners opnieuw de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een groepsaankoop groene stroom en gas. Je hoeft je alleen maar vrijblijvend in te schrijven via http://www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop. Inschrijven kan voor elektriciteit en/of gas en is mogelijk voor iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen. Ook ondernemers met een professioneel contract en een jaarlijks gemeten meter (met een verbruik beperkt tot 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh gas) kunnen inschrijven.

De Provincie West-Vlaanderen bundelt alle inschrijvingen en biedt die grote groep als één aantrekkelijke klant aan op de energiemarkt. Op een veiling brengen energieleveranciers hun beste bod uit voor een 1-jarig energiecontract voor elektriciteit en/of gas. De leverancier die het meest voordelige bod doet, mag alle deelnemers een eenjarig energiecontract aanbieden.

Je hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken! Na de veiling krijg je een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige aanbod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleidt de Provincie West-Vlaanderen je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Je hoeft hier zelf niets voor te doen!

Begeleiding en inschrijvingen

De Provincie zorgt voor begeleiding vanaf de vrijblijvende inschrijving tot en met de overstap naar het voordelige groepsaankoopcontract. Ook de opzeg van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 11 februari 2020 via de website http://www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop.
Neem een jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand en schrijf je online in of bel 0800 18 711.

Heb je geen toegang tot internet, dan helpt het Lokaal Bestuur Blankenberge je graag verder. Vanaf woensdag 4 december kan je elke woensdagnamiddag (van 14 tot 17 uur) en elke vrijdagvoormiddag (van 9 tot 11.30 uur) terecht in het stadhuis.

Meer informatie

www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop of Cel Milieu: T 050 636 450

Gepubliceerd op dinsdag 12 november 2019 10.30 u.