Pedicure

Vanwege het coronavirus (Covid-19) zal het dienstencentrum tot en met 30 juni 2020 alle activiteiten annuleren.

Er is keuze tussen een gewone of een uitgebreide behandeling.

Een gewone behandeling bestaat uit nagels knippen, behandelen van lichte eelt, reinigen van nagels en nagelriemen, korte massage van voeten en onderbenen en een voetbad met speciale kruiden.

Een uitgebreide behandeling bestaat uit de korte behandeling, zware eeltvorming en likdoorns verwijderen, behandeling ingegroeide nagels en schimmelnagels verdunnen. Tevens kan je er terecht voor advies voor diabeteszorg en schimmelvoeten.

Voor wie?

Deze dienstverlening is bedoeld voor personen gedomicilieerd in Blankenberge.

Procedure

De pedicure vindt plaats op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur in lokaal 311 op de 3e verdieping.

Inschrijven kan enkel aan het onthaal van het dienstencentrum en dit uiterlijk tot de maandag voorr de pedicuresessie. Bij inschrijving dien je meteen te betalen. Annuleren kan tot één week voor de pedicuresessie. Wie nadien inschrijft, kan dus niet meer annuleren.

Bedrag

Vanaf 1 januari 2020 wordt via een zorgpuntensysteem bepaalt of je recht hebt op sociale voordelen. Bij een score van minimaal 25 zorgpunten heb je recht op het sociaal tarief voor de manicure.

Heb je een bruto belastbaar inkomen lager dan € 22.501 (voor gezinnen lager dan € 25.001) en bezit je maximaal één onroerend goed waarvan het niet-geïndexeerd kadastraal inkomen niet hoger is dan € 1.500? Dan kom je in aanmerking voor sociale premies.
Je kan je puntenscore laten berekenen via het Sociaal Huis (enkel op afspraak).

Wat meebrengen

Je dient 2 kleine badhanddoekjes mee te brengen.