Radio2 & Zomerhit: een hele zomer in Blankenberge RSS

Radio2 neemt ook dit jaar weer 8 weken lang vakantie in onze stad! Vanaf maandag 8 juli tot en met zaterdag 31 augustus vind je Radio2 net als vorig jaar weer aan de Belgium Pier. En als superfan van Zomerhit kan je alles van op de eerste rij beleven als Zomervip op Zomerhit.

Radio2 trekt 8 weken lang naar Blankenberge en zorgt voor de perfecte soundtrack voor de zomer. Ontdek de beste programma's, kom alles te weten over de genomineerden van Zomerhit en beleef de mooiste concerten bij Radio2 aan zee.

Van maandag 1 tot vrijdag 5 juli wakkert Siska Schoeters iedere voormiddag de goesting voor Zomerhit aan. Ze blikt terug op de leukste en meest memorabele momenten uit de voorbije edities. Want niet enkel op het podium zorgt Zomerhit telkens weer voor spektakel, ook achter de schermen spelen er zich heel wat straffe dingen af. Kom alles te weten én maak kans om Zomerhit als Zomervip mee te beleven.

Op maandag 8 juli kom je tussen 9 en 12 uur als eerste te weten wie de twintig genomineerden zijn die dit jaar strijden voor die felbegeerde Zomerhit-trofee. Live vanuit Blankenberge vertellen Zita Wauters, Niels De Stadsbader en Kim Debrie op wie een hele zomer lang gestemd kan worden. Zij verkennen er ook de nieuwe locatie van Zomerhit..

Vanaf maandag 8 juli tot en met zaterdag 31 augustus vind je Radio2 net als vorig jaar weer aan de Belgium Pier in Blankenberge. Iedere voormiddag tref je Ann Reymen of Daan Masset in de Radio2-studio aan. Dagelijks verklappen ze goedgezind zomerse tips die de zomer nog mooier zullen maken. Kim Debrie krijgt iedere namiddag een Zomerhit-genomineerde op bezoek en je verneemt de recente Zomerhit-weetjes. David Van Ooteghem duikt naar goede gewoonte tijdens de vooravond in de zomerse actualiteit.

Mini-concerten

Radio2 aan zee, dat betekent uiteraard ook muziek van de beste artiesten van bij ons. Dus ook dit jaar kunnen bezoekers voor onze studio om 15.30 uur en om 19.30 uur komen genieten van mini-concerten. Volg alles live of herbekijk via VRT MAX want er staan heel wat ronkende namen op ons podium zoals Clouseau, Camille, Bart Kaëll en Aaron Blommaert.

Zomerhit-opnames en liveshow

  • De Zomerhit-opnames vinden plaats op maandag 12 en dinsdag 13 augustus.
  • Stip zaterdag 31 augustus aan in jouw agenda, want dan staat de livefinale op het programma. 

Zomervip op Zomerhit

En er is nog meer te beleven in Blankenberge: lees een boek in de chillzetels, toon je Surplace-kunsten en win een Radio2 fietsbel en zélfs aan je huisdier wordt er gedacht.

En als superfan van Zomerhit kan je alles van op de eerste rij beleven als Zomervip op Zomerhit. Ontdek er alles over via www.zomeraandepier.be.

Ga naar www.zomeraandepier.be 

Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 13 u.