Residentie Huis aan Zee

Gezonde zeelucht

Gezonde lucht, veel wandelruimte, mooie vergezichten en levendige straten met gezellige brasseries en winkeltjes. Dat alles vind je bij woonzorgcentrum Huis Aan Zee. Je kan er genieten van een welverdiende rust vlakbij de Zeedijk. 

Huis Aan Zee telt 123 lichtrijke kamers, waarvan vijf voor koppels. Elke verdieping heeft een aparte leefruimte en een eetruimte met zuiderterras. Ontvangt u bezoek? Dan kan u altijd gebruikmaken van een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en een knusse familieruimte waar ook verjaardagsfeestjes en familiebijeenkomsten plaatsvinden. Twee massageruimtes, een mooie fitnessruimte, een relaxruimte, een haarsalon en eigen pedicure bieden nog extra comfort.

Huis aan zee

Hou je van gezellig tafelen en heerlijke maaltijden? Naast wellness besteedt Huis Aan Zee ook bijzonder veel aandacht aan het culinaire.

Elke dag koken we vers. Je kan kiezen voor het dagmenu of eten à-la-carte in de brasserie die voor iedereen toegankelijk is. 

De binnenstad is vlakbij en er is een tramhalte om de hoek.

Zoek je graag de rust op? Dan kan je lekker uitwaaien op het strand. Of je kunt je in onze mooie privétuin met visvijver nestelen.

Bent je liever actief bezig? Er is een ruim aanbod aan animatie waaronder een kaart- en biljartclub. Muziekoptredens vinden hier ook geregeld plaats.

Heeft u vragen of wensen? Het personeel en de directie zetten in op een open communicatie. Samen doen we er alles aan om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw behoeften. Huis Aan Zee heeft alles om je thuis aan zee te voelen.

Wonen, beleven, ont-zorgen

In woonzorgcentrum Huis aan Zee draait alles rond fijn wonen, beleven en ont-zorgen.

De collega's in het team beschikken over de juiste expertise in beleving en zorg. We koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme.

Meer info

Bekijk hier de website van Huis aan Zee.

Volg de Facebookpagina