Retro Sur Mer: concerten op het strand

RETRO SUR MER op Zomer aan de Pier in Blankenberge! 

Retro Sur Mer, het grootste vintage festival aan de Belgische kust, strijkt deze zomer neer in Blankenberge.

Op vrijdag 28 juni openen we het feestweekend van Zomer aan de Pier met een geweldige line-up: Crystal en Running Wild, met leadzanger Patrick Ouchène, trappen de avond af. Patrick Ouchène is een bekende Belgische rockabillyzanger die in 2009 het Eurovisiesongfestival vertegenwoordigde onder het pseudoniem Copycat. Vervolgens neemt VJ Chris Barrow het over voor een onvergetelijke avond.

Programma

Samen met Zomer aan de Pier bieden we elke donderdag van 19 tot 23 uur de ultieme vintage zonsondergang. Geniet van swingende liveoptredens gevolgd door een nostalgische reis door de decennia met VJ Chris Barrow.

Ontdek de sfeer van de Fifties, Sixties en Seventies met je favoriete sterren op het grote scherm.

Op zondag 21 juli, ter ere van de nationale feestdag, draaien de Legends of Popcorn speciaal voor jou achter de draaitafels. Popcornmuziek, ontstaan in België in de late jaren '50 en '60, brengt een nostalgische sfeer die diepgeworteld is in de Belgische cultuur.

Retro Sur Mer in Blankenberge is volledig gratis, dus kom langs en geniet van de zonsondergang met een cocktail in de hand, dansend op de beste livemuziek!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Evenementenstrand

Organisatie

Radar Events

Filter op categorie