Ruimere openingsuren voor het Farys Noordzeebad RSS

Goed nieuws voor baantjeszwemmers: vanaf deze maand pakt het Farys Noordzeebad uit met ruimere openingsuren.

Elke weekdag kunnen baantjeszwemmers zowel ’s ochtends als ’s avonds minstens een uur langer zwemmen en ook tijdens het weekend krijgen ze ‘s ochtends extra banen ter beschikking gesteld. Op dinsdag- en woensdagavond blijft het zwembad zelfs twee uur langer open. Ook het instructiebad blijft beschikbaar. Op woensdag- en zaterdagnamiddag worden er telkens speelnamiddagen met spelmateriaal georganiseerd tussen 14 en 17 uur.

De nieuwe uurregeling is vooral interessant voor sportzwemmers, voor wie vijf banen ter beschikking gesteld worden. Op die manier krijgen zij de mogelijkheid om vaker te komen zwemmen en ongestoord aan hun sportdoelstellingen te werken.

Wie baantjes wil komen trekken, kan gewoon langskomen en een ticket kopen aan de ingang. Een plaatsje reserveren via de webshop is niet langer verplicht, maar is wel nog steeds mogelijk en het zorgt voor een vlot bezoek. Individuele bezoekers krijgen na hun online reservatie een barcode waarmee ze meteen het zwembad binnen kunnen. Abonnees reserveren gratis een ticket en kunnen binnen met hun abonnement of beurtenkaart.

Gepubliceerd op maandag 6 september 2021 17 u.