Salsa, Bachata en Kizomba openlucht party

grote weergave Salsa, Kizomba en Bachata party in Blankenberge. (Salsafever.be) Alle foto's - 1 ©Salsafever.be

Salsa, Bachata en Kizomba party op woensdag en op vrijdag in Havana Club in Blankenberge.
Vanaf woensdag 10 juli 2019.

Voor Salsa danslessen in Kortrijk of in Gent, gaat u het best naar de website: www.salsafever.be of leest u hieronder verder.
Welkom bij Salsa Fever dansschool vzw voor: Salsa danslessen; Salsa danscursussen; Salsa dansinitiaties; Salsa dansworkshops; Salsa dj; Salsa dansworshops ook voor vrijgezellenavond; Salsa workshops voor teambuilding;...!

Salsa heeft de laatste jaren een belangrijke plaats veroverd in de danswereld.
De dans brengt mensen en diverse culturen bij elkaar. Die bevordert integratie en communicatie in een multiculturele samenleving. Dus vergemakkelijkt ook de ontmoeting van de gewone mensen! Je kan terecht bij Salsa Fever Dansschool voor: Salsa danslessen/cursussen, Salsa workshops, Salsa initiaties, latino dj, Salsa party's.

Wat is Salsa eigenlijk?
Salsa is eerst en vooral een leuke dans, een dans met twee...pure ambiance.
Een dans voor iedereen! Wie kan stappen, kan ook Salsa dansen!
Salsa'eren is dansen, dansen is ook bewegen, bewegen is sporten en sporten is goed voor je conditie en gezondheid!
Salsa maakt positieve energie in je los en geeft je een 'happy feeling'!
Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurlijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommigen de (dans)partner van je leven ontmoeten!

Salsa dansbegeleider
Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in België vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen & party's in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enz.
Gepassioneerd door Latijns-Amerikaanse dans en muziek heeft Boubacar een eigen dansstijl ontwikkeld: een elegante, charmante, sexy, mooie stijl…zijn leerlingen noemen die: ”Bouba's stijl” hijzelf noemt die maar “standaardstijl” door het feit dat men achteraf met andere stijlen gemakkelijk kan dansen en hij is inmiddels uitgegroeid tot een lesgever met grote faam in heel België…veel van de Salsaleraars die vandaag nog Salsalessen in Vlaanderen geven, waren op een bepaald moment zijn leerlingen, die hebben dus bij hem Salsalessen gevolgd. Hij is dan ook een veelgevraagde en graaggeziene gast op grote festivals zoals Polé Polé, de Antilliaanse Feesten en Noche de la Pasión, waar hij telkens voor spetterende demonstraties zorgt.
Hij werd ook verschillende keren gevraagd voor televisieprogramma's zoals “Hou van ons", "Bestemming Vlaanderen", "De Nieuwe Mama" enz.

Wanneer en waar kan je Salsacursussen volgen bij Salsa Fever of naar Salsa Party's gaan?
Elk jaar zijn er ongeveer 6 nieuwe Salsa dansreeksen: in september, oktober, januari, februari, april en in augustus… In Gent, Brugge, Melle en ook Salsa danslessen in Kortrijk bij Wevelgem; Kuurne; Heule; Harelbeke; Deerlijk; Zwevegem; Menen; Izegem; Roeselare,...
Voor Salsa party's of Salsa oefenavonden, ga naar de website: www.salsafever.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Havana Club (King beach)

Organisatie

Salsa fever dansschool vzw

Filter op categorie