Strategisch Commercieel Plan RSS

Het Lokaal Bestuur werkt momenteel aan een nieuw Strategisch Commercieel Plan voor de detailhandel en de horeca. Het vorige dateerde al van 2014 en was dringend aan een update toe. Het lokaal bestuur nodigt daarom alle detailhandelaars en horeca-uitbaters van Blankenberge persoonlijk uit.

Het Lokaal Bestuur van Blankenberge werkt momenteel aan een nieuw Strategisch Commercieel Plan voor de detailhandel en de horeca. Het vorige dateerde al van 2014 en was dringend aan een update toe.

Met het Strategisch Commercieel Plan maakt de het lokaal bestuur zich op om weerbaar en veerkrachtig het hoofd te bieden aan de uitdagingen van vandaag en morgen op vlak van de detailhandel en horeca als essentiële economische sectoren in onze kuststad.

Het lokaal bestuur vindt de inzichten, expertise en innovatieve ideeën van de ondernemers cruciaal om dit plan te laten slagen. Ondernemers weten als geen ander wat er nodig is om deze sectoren te doen bloeien. De dagelijkse ervaringen, valkuilen, uitdagingen en successen zijn van onschatbare waarde voor het vormgeven van een toekomstbestendig en succesvol Strategisch Commercieel Plan, waarin respect voor tradities en oog voor innovatieve oplossingen hand in hand gaan.

Uitnodiging

Het lokaal bestuur nodigt daarom alle detailhandelaars en horeca-uitbaters van Blankenberge persoonlijk uit via e-mail om samen actief deel te nemen aan een brainstormsessie op woensdag 13 december.

De deelname van de ondernemers is niet alleen een kans om de stem te laten horen, maar ook om direct bij te dragen aan de koers die Blankenberge op het vlak van detailhandel en horeca zal varen.

Schrijf je hier in!

Om organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot 60.

Praktisch

  • Woensdag 13 december, om 19.30 uur 
  • Feestzaal stadhuis, J.F. Kennedyplein 1, Blankenberge
  • Ontvangst om 19.15 uur
  • De brainstormsessie start stipt om 19.30 uur
  • De sessie wordt begeleid door een detailhandelscoach van het Ondernemingscentrum West-Vlaanderen (OC West).

Wat kan de ondernemer verwachten

Een inspirerende avond met gelijkgestemde ondernemers uit de detailhandel of horeca die de prioritaire acties van het Strategisch Commercieel plan mee helpen bepalen.

Gepubliceerd op maandag 20 november 2023 14 u.