't Kinderpaleis

’t Kinderpaleis biedt speelgoed, boeken, babyspulletjes (zoals luiers, meubels of beddengoed) en tweedehandskinderkledij- of schoenen aan voor personen van 0 tot 18 jaar. Ook zwangerschapskledij zit in het assortiment. Het kledingdepot is er voor alle inwoners van Blankenberge en Zuienkerke met een matig inkomen.

We blijven op zoek naar bruikbare kinderkledij en babyspulletjes. Daarom doen we een warme oproep om kinderkledij te schenken. Via ’t Kinderpaleis krijgt je kledij een tweede leven in eigen stad en je steunt tevens een sociaal project dat goed is voor het milieu. Niet alleen inwoners kunnen iets schenken, maar ook bedrijven die onverkochte producten of overstocks hebben. De bruikbare spullen worden gesorteerd en komen terecht in ’t Kinderpaleis. Daar worden de goederen verkocht aan een zacht prijsje.

Inzamelpunten

  • ’t Kinderpaleis, dienstencentrum De Bollaard (Koning Albert-I-Laan 112). De textielcontainer is 24/7 toegankelijk. Die kan je terugvinden aan de achterzijde van het dienstencentrum, via de Groenestraat. 
  • Kinderdagverblijf ’t Schelpje (Rood-Kruisstraat 17), tijdens de openingsuren.

Grote artikelen (kinderbedjes, parken, kinderwagens,…) breng je binnen na afspraak: ’t Kinderpaleis (T 050 43 12 84).