Technisch assistent netheid (D1-D3)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge zal een technisch assistent netheid (D1-D3) aanwerven en een werfreserve aanleggen voor deze functie.

De technisch assistent netheid staat op een vakkundige manier in voor een verzorgde en veilige infrastructuur, accommodaties en materiaal voor de burgers en het personeel van het Lokaal Bestuur. Waarden als respect, eerlijkheid, collegialiteit, zorgzaamheid en betrokkenheid zijn voor jou belangrijk.

Aanwervingsvoorwaarden

  • slagen voor de selectieproeven
  • houder zijn van het rijbewijs B
  • geen diplomavereiste

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen, een hoge mate van inzet bezitten, flexibel zijn en goede communicatieve vaardigheden bezitten.

Wedde

Wordt berekend in weddenschalen D1-D3, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk uiterlijk tot en met donderdag 26 september 2019 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV, kopie rijbewijs B en recent uittreksel uit het strafregister.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De data van de proeven zullen meegedeeld worden na afsluiting van de kandidaturen