Technisch beambte schoonmaak (E1-E3)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge legt een werfreserve aan voor de functie van technisch beambte schoonmaak (E1-E3).

De technisch beambte schoonmaak staat in voor het hygiënisch onderhoud van de gebouwen van stad of OCMW zodat de burgers, bewoners, kinderen en het personeel kunnen gebruik maken van een verzorgde en veilige infrastructuur, accommodaties en dito materiaal. De functie vereist verantwoordelijkheid, het zelfstandig kunnen werken en een flexibele inzet.

Aanwervingsvoorwaarden

  • slagen voor de selectieproeven
  • geen diplomavereiste

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, basiskennis bezitten op meerdere domeinen van manuele arbeid en van reinigingstechnieken en -producten, beschikken over een goede communicatieve en sociale vaardigheid.

Wedde

Wordt berekend in weddenschalen E1-E3, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk uiterlijk tot en met donderdag 26 september 2019 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV en recent uittreksel uit het strafregister.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De data van de proeven zullen meegedeeld worden na afsluiting van de kandidaturen