Ticketverkoop cultuur

Abonnement

Een abonnement is de voordeligste manier om van ons aanbod te genieten. Het bestaat uit minstens zes voorstellingen. In de abonnementsformule kan je al een voorstelling meepikken vanaf € 10!

Alle voorstellingen kunnen in het abonnement opgenomen worden. Belangrijk: plan je voorstellingen goed in, want eens je abonnement verwerkt is, kan je geen tickets meer verkrijgen aan abonnementsprijs.

Koop je abonnement online

Koop je abonnement online via de webshop en kies zelf je zitplaatsen. 
Hou je identiteitskaart en je bankkaart (met bakje) klaar. Online je abonnement kopen, biedt heel wat voordelen: je kiest zelf je plaatsje en je abonnement wordt meteen verwerkt.

Lukt het niet om je abonnement online te kopen? Bekijk dan de handleiding die je onderaan als download terugvindt. Je kan ook bellen naar het cultuurcentrum, de medewerkers helpen je graag verder.

Verwerking abonnementen via bestelformulier

Probeer steeds eerst online in te schrijven. Lukt dat niet, dan kan je een formulier invullen en afgeven in het Infopunt Toerisme of in de brievenbus steken van CC De Benne (Hoogstraat 2).

Betalen kan online (via betalingslink) of aan de balie van Infopunt Toerisme (contant of bancontact). Betaling via overschrijvingsformulier is niet mogelijk.

Ben je jonger dan 26 jaar?

Je hebt geen abonnement nodig om van voordeeltarieven te genieten. Voor elke voorstelling betaal je telkens € 1,50 minder dan het abonnementstarief.

Losse tickets

Klik hier om je losse tickets te kopen. Dit is de snelste manier om tickets te kopen.

Lukt het niet om online een ticket te kopen? Bekijk dan de handleiding die je onderaan als download terugvindt. Daarnaast kan je ook tickets kopen aan de balie van het Infopunt Toerisme.

Beslis je de avond zelf, dan kan je een ticket kopen aan de ingang. De prijs van losse tickets varieert van € 12,50 tot € 18. Er is € 1,50 korting voor senioren (+55).

Info voor kansengroepen

Voor mensen in (kans)armoede zijn er verschillende mogelijkheden om van cultuur te genieten. Personen met een verhoogde tegemoetkoming kunnen gratis genieten van cultuur. Neem een kijkje in het Sociaal Infopunt in het Sociaal Huis.