Gezocht: uitbater cafetaria nieuw sportcomplex De Sportdoze

De bouw van het gloednieuwe sportcomplex zit op schema. Het complex is wind- en waterdicht en de afwerkingsfase is volop bezig. Voor het horecagedeelte dat opent begin 2024, zoekt het lokaal bestuur nog een geschikte uitbater via een concessieovereenkomst

Elke dag zullen minstens 500 sporters gebruik maken van de nieuwe zalen. Naast die reguliere gebruikers zijn er ook deelnemers aan stages en kampioenschappen die vlot hun weg vinden naar de Sportdoze. Reken daar nog eens supporters, begeleiders en ouders bij en het is duidelijk dat er dagelijks heel wat passage is. De horecazaak heeft dus groot potentieel om snel uit te groeien tot een nieuwe place to be in Blankenberge.

Concessie

  • TMVW geeft de uitbating van het cafetaria van sportcomplex De Sportdoze in concessie.
  • De concessie voor het uitbaten van het cafetaria (+/- 400 m²) met toog (9,5 m lang) en terras (+/- 155 m²) start op 1 januari 2024 (richtdatum).
  • De concessie loopt voor 10 jaar en is max. 1 keer verlengbaar voor een periode van 2 jaar.
  • De concessievergoeding is vrij door de kandidaat-concessionaris op te geven.
  • Bovenop de jaarlijkse concessievergoeding dient de concessiehouder een jaarlijkse vergoeding van € 3.000 (excl. btw) te betalen voor het niet-exclusieve gebruiksrecht van de verbruikerszone en het recht om aldaar automaten te plaatsen en een jaarlijkse vergoeding van € 3.600 (excl. btw) voor het gebruik van de verwarming van de verbruikerszone.

Interesse? 

Op 09 oktober van 14 tot 15.30 uur is er een extra bezoekdag waarop kandidaat-uitbaters de ruimtes en locatie kunnen bekijken. Er is dus ruimte voor visie en overleg, zodat je het dossier gericht en in samenspraak kan samenstellen en indienen. 

Opgelet: op voorhand inschrijven is noodzakelijk. 

Dat doe je per mail naar Stephane De Meulemeester stephane.demeulemeester@farys.be of bel naar T 0476 96 91 44.

Als eventuele kandidaat dien je jouw dossier in voor 13 oktober 2023, 11 uur. 

  • Download hier alle informatie zoals het bestek, een basisovereenkomst en een grondplan van de cafetaria.