Verpleegkundige (Bv1-Bv3 of C3-C4)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge is steeds op zoek naar verpleegkundigen (Bv1-Bv3 of C3-C4) om het team in ons woonzorgcentrum De Strandjutter te versterken.

Aanwervingsvoorwaarden

  • houder zijn van minstens een bachelordiploma verpleegkundige of van het brevet van gegradueerde verpleegkundige.

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan goede communicatieve en sociale vaardigheden, het beschikken over de nodige technische kennis, stressbestendigheid, zin voor discretie en verantwoordelijkheidszin.

Wedde

Aanvangswedde afhankelijk van het diploma in weddenschaal Bv1 of C3, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector wordt maximaal toegekend als die beroepservaring relevant is voor de functie. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Je kan spontaan solliciteren voor deze functie door jouw sollicitatiebrief, CV, recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van diploma te bezorgen aan de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be.