Verpleegkundige (C3-C4 of Bv1-Bv3)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor de functie van verpleegkundige (C3-C4 of Bv1-Bv3) voor onze bejaardenzorg (woonzorgcentrum of dagverzorgingscentrum). 

Je staat in voor een optimale verpleging van de bewoners van ons woonzorgcentrum of voor de thuiswonende ouderen die gebruik maken van ons dagverzorgingscentrum. Hierbij zorg je er steeds voor dat de ouderen zich comfortabel, gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Bovendien stimuleer je hen in hun zelfredzaamheid. 

Neem zeker even een kijkje in de functiebeschrijving in bijlage en ontdek het boeiende takenpakket!

Aanwervingsvoorwaarden

  • Houder zijn van minstens een bachelordiploma verpleegkundige of van het brevet van gegradueerde verpleegkundige.
  • Laatstejaarsstudenten die een verklaring afleggen dat ze binnen een termijn van maximum vijf maanden zullen deelnemen aan de eindexamens voor het behalen van hun diploma, kunnen ook deelnemen aan de selectieproeven.
  • Slagen voor de selectieproeven. 

Selectiecriteria

De selectiecriteria zitten vervat in de functiebeschrijving. Bijzondere aandacht wordt o.a. besteed aan goede communicatieve en sociale vaardigheden, het beschikken over de nodige technische kennis, stressbestendigheid, zin voor discretie en verantwoordelijkheidszin.

Wedde

Aanvangswedde afhankelijk van het diploma in weddenschaal Bv1-Bv3 of C3-C4, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector wordt maximaal toegekend als die beroepservaring relevant is voor de functie. Er kan een weddenberekening aan de personeelsdienst gevraagd worden. 

Wij bieden jou

Een boeiende en dankbare job, een dynamische werkomgeving, meer dan 600 topcollega's en tal van extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques, een interessante vakantieregeling, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling van je woon-werkverkeer via het openbaar vervoer!

Kandidaturen

Solliciteren voor deze functie kan schriftelijk tot en met zondag 31 januari 2021 ter attentie van de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be met volgende bijlagen: sollicitatiebrief, CV, een recent uittreksel uit het strafregister en het gevraagde diploma.

Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

Selectieproeven

De data voor de selectieproeven zullen meegedeeld worden na het afsluiten van de kandidaturen.