#VrijSpel: het cultuurcentrum nodigt je uit op haar digitaal podium RSS

Met #VrijSpel lanceert CC Blankenberge een digitaal, artistiek platform voor talent van eigen bodem. Nog tot en met eind augustus krijgt iedere muzikant, danser, performer of kunstenaar de kans om zijn/haar werk in de online schijnwerpers te plaatsen.

Het coronavirus bracht midden maart abrupt een einde aan alle culturele activiteiten. Heel wat inspirerende projecten konden plots niet meer doorgaan, waaronder ook tal van lokale initiatieven. Op de heropening van het cultuurcentrum is het nog even wachten, maar intussen blijft men niet bij de pakken zitten. Na de lancering van Winteracademie in uw kot, een website waar je vrijelijk kan snuisteren door tal van creatieve doe-opdrachten, volgt nu ook Vrij spel.

Blankenberge barst immers van het artistiek talent, jong en oud, maar momenteel ontbreekt het hen echter aan een fysiek platform om hun creaties te delen. Vrij spel is er precies om die leemte te vullen. In een open call roept het cultuurcentrum creatief Blankenberge op om een digitale registratie van hun werk te maken, in de vorm van een filmpje of foto, en deze aan hen te bezorgen.

Het cultuurcentrum verzamelt alle input en zal wekelijks enkele highlights delen via hun YouTubekanaal, Facebookpagina en via de website. Dit doen ze heel de zomer lang.

Interesse?

Surf naar www.blankenberge.be/vrijspel voor meer info.

Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2020 10 u.