Blankenbergebon

De gevolgen van het COVID-19-virus zijn niet te overzien. Ook de lokale economie in Blankenberge heeft ernstig onder de situatie geleden. Daarom is lokaal winkelen belangrijk, nu nog meer dan anders!

Om iedereen een duwtje in de rug te geven, schonk het Lokaal Bestuur aan elke inwoner* een waardebon van € 20 en aan alle eigenaars van een tweede verblijf** een waardebon van € 50 (één bon per adres) om te besteden bij de lokale deelnemende handelaar, horecazaak of dienstverlener. Je kon de bon registreren t.e.m. 31 december 2020. 

*Het aantal gezinsleden per gezin werd vastgelegd op 1 juli 2020. Latere wijzigingen in de gezinssituatie konden om organisatorische redenen niet meer verwerkt worden.

**Eigenaars van een woonentiteit in Blankenberge, die onderworpen zijn aan de belasting op de tweede verblijven voor het aanslagjaar 2020.

Blankenbergebon cadeaubon

De Blankenbergebon is ook verkrijgbaar als cadeaubon. Je kiest tussen een bon van € 25 en/of € 50. Klik hier om een bon aan te kopen.

Geldigheid 

Door de huidige coronasituatie werd de geldigheidsduur van de Blankenbergebon verlengd t.e.m. 30 juni 2021.


De deelnemende handelszaken vind je hieronder terug. Ze zijn ook te herkennen aan hun 'Blankenberge koopt lokaal'-sticker.

Goed om te weten

  • je hoeft de waardebon niet in één keer te spenderen;
  • de waardebon wordt niet omgeruild voor contanten of voor een ander betaalmiddel;
  • de waardebon is geldig van 1 september 2020 tot en met 30 juni 2021;
  • het is niet nodig om de bon af te drukken, de QR-code kan via je smartphone gescand worden.