Blankenbergebon

De Blankenbergebon is nu ook verkrijgbaar als cadeaubon!
Klik hier om een bon aan te kopen.

Gratis Blankenbergebon

De afgelopen maanden waren uitzonderlijk. De strijd tegen het coronavirus heeft veel van ons allen gevraagd. Ook de lokale economie in Blankenberge heeft ernstig onder de situatie geleden. Daarom is lokaal winkelen belangrijk, nu nog meer dan anders!

Om iedereen een duwtje in de rug te geven, schenkt het Lokaal Bestuur aan elke inwoner* een waardebon van € 20 en aan alle eigenaars van een tweede verblijf** een waardebon van € 50 (één bon per adres) om te besteden bij de lokale deelnemende handelaar, horecazaak of dienstverlener.

*Het aantal gezinsleden per gezin werd vastgelegd op 1 juli 2020. Latere wijzigingen in de gezinssituatie konden om organisatorische redenen niet meer verwerkt worden.

**Eigenaars van een woonentiteit in Blankenberge, die onderworpen zijn aan de belasting op de tweede verblijven voor het aanslagjaar 2020.

Wat moet je doen?

Vul het formulier in via 'Registreer jouw Blankenbergebon' en gebruik de code die je onderaan jouw persoonlijke brief vindt. Na registratie krijg je de waardebon digitaal in je mailbox. Geen brief gekregen? Stuur dan een mailtje naar middenstand@blankenberge.be

De waardebon is geldig vanaf 1 september 2020 tot en met 31 december 2020. 
De deelnemende handelszaken vind je hieronder terug. Ze zijn ook te herkennen aan hun 'Blankenberge koopt lokaal'-sticker.

Ondervind je moeilijkheden bij de registratie of ben je niet in het bezit van een computer en/of e-mailadres? Dan kan je in alle onthaalpunten van de stad (Sociaal Huis, De Bollaard, Infopunt Toerisme, Bibliotheek,...) terecht voor bijstand.

Goed om te weten

  • je hoeft de waardebon niet in één keer te spenderen;
  • de waardebon wordt niet omgeruild voor contanten of voor een ander betaalmiddel;
  • de waardebon is geldig van 1 september 2020 tot en met 31 december 2020;
  • het is niet nodig om de bon af te drukken, de QR-code kan via je smartphone gescand worden.