Zeesport na school voor leerlingen 3e graad lager onderwijs RSS

Elke leerling van de 3e graad lager onderwijs in Blankenberge kan via het project Zeesport na school proeven van verschillende watersportactiviteiten.

De leerlingen vertrekken onmiddellijk na schooltijd en onder begeleiding naar de O’Neill Beachclub. Daar kunnen ze tot vier keer per week deelnemen aan naschoolse watersportactiviteiten waarbij professionele lesgevers hen bijstaan. Het project loopt twee weken: van 27 tot 31 mei en van 3 tot 7 juni.

Zeesport na school is een bovenlokale samenwerking tussen de sportdiensten van De Haan, Zuienkerke en Blankenberge. Het project ontvangt deels subsidies van Sport Vlaanderen en van de deelnemende steden en gemeenten.

Zeesport na school was vorig jaar een succes. Het lokaal bestuur kijkt ernaar uit om dit initiatief opnieuw in Blankenberge te laten plaatsvinden in samenwerking met de sportdiensten van Zuienkerke en De Haan.

Alle leerlingen krijgen binnenkort alle info over dit project via de school. Daarna kunnen ze zich inschrijven voor de verschillende watersportsessies.

Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 16.30 u.