Zomerexpo Another Fairytale - Cindy Wright RSS

Wereldbekende schilderkunstenares Cindy Wright exposeert in exporuimte De Meridiaan. Na internationale tentoonstellingen in onder meer Londen en Los Angeles, stelt ze tijdens haar expo 'Another Fairytale' tien schilderijen voor waarvan er zeven nooit eerder geëxposeerd werden.

Exporuimte De Meridiaan (Blankenberge) staat deze zomer in het teken van Cindy Wright en haar expo 'Another Fairytale'. Na internationale successen met expo's in onder meer Londen en Los Angeles, schrijven we met 'Another Fairytale' verder aan het indringende verhaal dat schilderskunstenares Cindy Wright keer op keer brengt.

Van 6 juli tot en met 29 september exposeert Wright tien monumentale stillevens van een sprookjesachtige, maar bedrieglijke schoonheid. Een andersoortig sprookje: het betovert, maar bevreemdt. Deze straffe madam nodigt de toeschouwer uit om zich te verwonderen over datgene waarvan men het idee heeft dat het niet te aanschouwen valt. Maar liefst zeven werken werden bovendien in aanloop naar deze expo vervaardigd. 'Another Fairytale' biedt een unieke kans om deze nog nooit eerder geëxposeerde schilderijen te aanschouwen.

“‘Another Fairytale’ schildert onze verhitte planeet, onze vraat-, wreed- en spilzucht, onze oeverloze drang naar meer en nog meer, onze schijnheiligheid tegenover andere wezens… Maar als we dat (in)zien, is er hoop… op een sprankelend sprookje.” - Eliane Van den Ende

Praktische informatie

  • Data: 6 juli tot en met 29 september
  • Openingsuren expo: dinsdag tot en met zondag van 14 tot 17 uur
  • Locatie: Exporuimte De Meridiaan, Casinoplein 9
  • Gratis toegang
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2019 9 u.