Zomerschool Blankenberge zoekt begeleiders RSS

Dit jaar organiseert het lokaal bestuur opnieuw een zomerschool van 29 juli tot en met 09 augustus 2024. De zomerschool richt zich op kinderen van de derde kleuterklas tot en met het tweede middelbaar. Hiervoor zijn we op zoek naar begeleiders.

Als begeleider ben jij een aanspreekpunt voor ouders en draag je verantwoordelijkheid voor de kinderen, de locatie en het materiaal. Samen met je medebegeleiders zorg je voor een leerrijk en ontspannend zomerkamp voor de kinderen, met focus op een kwalitatief aanbod over taalverwerving, afgewisseld met sport, crea, spel,...

De zomerschoolactiviteiten vinden plaats in de Speeldoze (Groenestraat 84, Blankenberge), in de week van 29.07 t.e.m 02.08 en van 05.08 t.e.m 09.08, telkens van 09 tot 16.30 uur met middagpauze tussen 12 en 13 uur. Er is opvang van 8.30 tot 09 uur en van 16.30 tot 17 uur, de begeleiders nemen hierin een beurtrol op.

Oproep: begeleiders gezocht!

Ben je een leerkracht, een logopedist of heb je een ander pedagogisch diploma en/of ervaring (al dan niet in opleiding) en zie je het zitten om mee je schouders te zetten onder dit bijzonder project? Ben of ken jij zo iemand? We zoeken iemand die interesse en ervaring heeft in het werken met onze jongste deelnemers (3e kleuterleeftijd).

Stel je hier kandidaat!

Infosessie

Ben je geselecteerd? Dan nodigen we je uit voor een infosessie. 

  • Je krijgt meer uitleg over de werking.
  • Je ontmoet jouw medebegeleiders.
  • Je kan beginnen aan de voorbereiding van de activiteiten.
  • Je ontvangt een draaiboek voor de praktische en inhoudelijke uitwerking voor de zomerschool.
Gepubliceerd op dinsdag 26 maart 2024 11.30 u.